Nå er det 2 år siden!

Nå er det 2 år siden jeg var til Arne Brimi og koste meg masse og lærte mye, jeg savne enda og lengter etter den koselige naturen og maten vi spiste der og den hyggelige folka som brukte mye tid å lære oss. Noen ganger drømmer jeg at jeg jobbe sammen med den herlige gjengen. De som jobber der er utrolig heldige som får møte nye folk hverdag og kan lage så mye god mat og kaker som det kan bare drømme om. 

Men her sitter jeg og bare blar gjennom bilder og mimrer og det er enda en drøm om å komme til bake og nyte utsikten og kose meg med alt rundt meg. både våren, sommeren, høste og vinteren er bare himmelsk det. når jeg ser bilder av andre som har hvert der savner jeg bare enda mer om å komme meg lit bort å kan nyte alt. 

jeg lærte alt til å kunne slappe av med ukjente folk til å kunne spise fisk som jeg så si ikke gjør hjemme eller når jeg er borte og blir servert når jeg er borte. å jeg trenger denne turen snart igjen og trang til å komme meg bort noen ganger. 

 

 

Her er en side der du kan kjøpe alt fra krydde, te, og det beste Brimi dram krydder. den er noe jeg anbefaler å prøve vi du liker lit av noe annet en det vanlige smakene. 

INGREDIENSAR:


Einebær: Egentleg konglen til einerbuska. Gjev ei søt, smak. Har tradisjonelt mange bruksområder.
Stjerneanis: Stjerneforma frukt av eit tre i magnolia familien. Med anissmak, nytta som krydder.
Karve: Nytta som krydder heilt frå steinalderen, med karakteristisk aromatisk smak.
Blåbær: Tørka blåbær gjev ein smak av fjell og skog.
Kvann: Særs gamal og aromatisk krydderplante. Rota har ein varig aroma og må nyttast med varsemd.

SLIK GJER DU:


1/1 flaske 40 % sprit
2 ss dramkrydder
3SS demerarasukker eller farin
la stå med krydderet i 3 veker, sil frå.
bør serverast kald.

 


http://Brimiland nettbutikk
  

 

 

 

#vår #sommer #ArneBrimi #feri

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits